RESUMAN este o aplicatie inteligenta de gestionare a salariatilor, creata de profesionisti practicieni, dedicata necesitatilor curente ale activitatii de resurse umane.

 

RESUMAN este fiabil -  asigura managementul si generarea documentelor  sau ofera informatia solicitata fara erori. Serviciul integrat de consultanta on-line ofera raspunsuri precise, indiferent de nivelul de complexitate al soclicitarii.


RESUMAN este un serviciu eficient - abordeaza intr-o maniera unica organizarea activitatii de resurse umane, poate fi accesat local sau on-line de firmele care activeaza pe piata romaneasca, fiind creat pentru generarea la timp, cu respectarea conditiilor de forma si fond cerute de lege, a documentelor si rapoartelor necesare in domeniul resurselor umane. 

RESUMAN genereaza eficace documente, rapoarte, gestioneaza datele de personal ale salariatilor, intr-un domeniu complex, prin utilizarea unui meniu extrem de simplu.

RESUMAN garanteaza  serviciile disponibile, aflate la un click distanta si extrem de transparent.


 

Caracteristicile principale ale aplicatiei:

Intuitiva - Bazata pe o platforma proprie, usor de utilizat, nu necesita cunostinte informatice sau instruire pentru utilizator;

Profesionala - documentele sunt redacatate de catre profesionisti, verificate si validate in practica;

Local sau on-line - sistem de lucru flexibil, la alegerea utilizatorului si in functie de dotarea tehnica a acestuia. implementarea nu necesita costuri de instalare.

Import/Export - fisier .rvs, .xml conform specificatii ReGes. Datele existente in ReGes pot fi incarcate in aplicatie direct din fisierul creat de Reges.


 

Testeaza Gratuit