RESUMAN este o aplicatie inteligenta de gestionare a salariatilor, creata de profesionisti practicieni, dedicata necesitatilor curente ale activitatii de resurse umane.

Evidenta salariatilor ...

Managementul resurselor umane include componenta de administrarea si gestionarea activitatii de evidenta a personalului.

Modul de creare a bazei de date, de introducere a informatiilor, de administrare si gestionare a fluxurilor de personal asigura obtinerea de rezultate imediate si fidele asupra resurselor umane din cadrul organizatiei.

In prestarea activitatii de evidenta a pesonalului utilizam aplicatii informatice moderne, actualizate, ceea ce ne permite furnizarea de informatii corecte, actuale si in timp util, necesare luarii deciziilor la nivelul managementului organizatiei.

... Calcularea drepturilor salariale

Calcularea drepturilor salariale reprezinta o completare a serviciilor de evidenta a personalului. Realizarea de catre aceeasi entitate a celor doua componente conduce la simplificarea operatiunilor, readarea fidela a situatiei de personal, elaborarea de rapoarte complete cu integrarea de informatii cuprinse in cele doua baze de date.

In realizarea activitatii de calculare a drepturilor salariale suntem sprijiniti si consiliati de experti contabili, care va pot oferii si dumneavoastra consliere financiar-fiscala, pentru optimizarea cheltuielilor organizatiei.

Regulamentul intern

Regulamentul intern se întocmeşte de către angajator, cu consultarea sindicatului sau a reprezentanţilor salariaţilor.

Regulamentul intern trebuie sa cuprinda ...

Protectia muncii

Cel mai adesea se invata din accidente. Nu de putine ori, pretul este platit prin distrugere de vieti si cariere. Costurile postaccident sunt uriase in raport cu cele de prevenire.

Aflati unde ati gresit si cum trebuie sa procedati ...

Fisa postului

Fisa postului cuprinde sarcinile si responsabilitatile ce-i revin salariatului, conditiile de lucru, standardele de performanta, modalitatea de recompensare, ...

De ce este important ca fisa postului sa fie elaborata corect ...

Concedierea colectiva

Concedierea colectiva reprezinta incetarea contractului individual de munca pentru motive care nu tin de persoana salariatului, determinata de desfiintarea locului de munca ocupat de salariat.

Etapele concedierii colective ...

Formare - Legislatia muncii

Cursuri si seminarii pentru practicieni sau pentru cei care doresc o cariera in domeniul resurselor umane...

Formare

Servicii personalizate

Inspector resurse umane, dedicat activitatii organizatiei, va asigura asistenta, consultanta si reprezentare ...

ConsultantaReprezentare

Evidenta salariati - REVISAL

Servicii profesionale de gestionare a salariatilor - contracte individuale de munca, decizii, dosare profesionale...

Evidenta salariati

Go to top